Şeyh Şamil Anaokulu

Vizyon: Mutlu, sağlıklı, kendini doğru ifade edebilen, kendine yetebilen, paylaşmayı bilen, yardımlaşma ve dayanışma duyguları gelişmiş, kendi kararlarını kendi verebilen, merak eden ve çevresini sorgulayan, farkındalığı yüksek, öğrendiklerini yaşamına uyarlayabilen, eğitim kadememizin bir üstü olan ilkokula fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal alanlarda hazır öğrenciler yetiştirmek ve okul öncesi eğitimde öncü kuruluş olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin fiziksel, duygusal, bilişsel ve sosyal gelişimlerini sağlamak, yaparak-yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Vatan, Millet, Bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen milli ve manevi değerlere bağlı kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, hak ve sorumluluklarını bilen saygılı bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: